Sisteme de supraveghere video
15276
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15276,bridge-core-1.0.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Sisteme de supraveghere video

Sistemele de supraveghere au inceput sa fie din ce in ce mai cautate, si tot mai multe firme, dar si persoane fizice isi instaleaza sisteme de supraveghere video, pentru a putea monitoriza activitatea desfasurata intr-o anumita incinta.

 

Astfel de sisteme de supraveghere au avantajul de a putea fi folosite online, pe baza unui IP, in acest mod putand fi monitorizata activitatea dintr-o incinta in orice moment, si de oriunde exista o conexiune internet.

Cum te poate ajuta o camera de supraveghere ?

Camere supraveghere – Printr-un sistem de supraveghere video ai tot timpul un ochi deschis asupra casei de marcat, a angajatilor, copiilor, vecinilor, bunurilor ..24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana disponibil pe internet in orice colt al lumii te-ai afla !
Statisticile spun ca 85% din furturi sunt cauzate de oameni din interior.

 

Camere de supraveghere pentru afacerea dumneavoastra !

Camere supraveghere – Larga noastra varietate de camere de supraveghere va permite sa gasiti exact tipul potrivit afacerii dvs. Fie ca doriti flexibilitatea oferita de camerele pentru interior/exterior, securitatea sporita a camerelor antivandalism putem configura sistemul de supraveghere exact pentru nevoile dvs. Mai presus de toate, puteti monitoriza fiecare ora a fiecarei zile din orice colt al lumii.

 

Sisteme de camere de supraveghere pentru locuinta !

Camere supraveghere – Oferiti-va linistea sufleteasca oferita de faptul ca va stiti copiii in siguranta acasa. Astfel puteti lucra stiind ca sistemul dvs. de supraveghere are grija de locuinta dvs si toate bunurile de valoare. Sistemele noastre accesibile de supraveghere video va permit sa alegeti intre kituri ce contin de la 1 la 16 camere.

Montare, reparatii si service

Executăm lucrari de montare, reparații și service pentru camere de supraveghere video.

Electro Consum SRL – Pentru Siguranta Afacerii Tale!